Головна » 2016 » Березень » 11 » нарада заступників директорів
15:51
нарада заступників директорів

Нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи

   11 березня 2016 року відбулась інструктивно-методична нарада із заступниками директорів з навчально-виховної роботи  загальноосвітніх навчальних закладів району. Коло питань, розглянутих на нараді, регламентували ключові моменти організації навчально-виховного процесу у загальноосвітніх навчальних закладах у 2016 році.

   Одним із питань наради було  закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації. З нормативно-правовою базою присутніх ознайомила  головний спеціаліст відділу освіти  Н.А.Шарандак.

   Спеціалістом відділу освіти Какорою Н.В.  було підняте питання  про  роботу автоматизованої  інформаційно – аналітичної системи реєстрації дітей у дошкільні навчальні заклади району.

    На основних положеннях атестації педагогічних працівників закладів освіти району  зупинилася у своєму виступі методист РМК Чорна М.П..

    Про   проведення у квітні  2016 року   районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») розповіла Купченко О.В., директор БДЮТ.

   На нараді завідуюча районного методичного кабінету Жерновська І.В. підняла питання ведення класних журналів, а також про необхідність своєчасного контролю за  шкільною документацією.  Ознайомила присутніх із  наказом Міністерства освіти і науки України від 05.02.2016 року № 78    (зі змінами  від 22.02.2016 року № 144) « Про проведення конкурсного відбору проектів підручників для учнів 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів».

Переглядів: 361 | Додав: ksena1807 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar