Головна » 2017 » Березень » 20 » нарада заступників директорів
21:26
нарада заступників директорів

Нарада заступників директорів з навчально-виховної та виховної роботи

 17 березня 2017 року  відбулася нарада заступників директорів з навчально-виховної   та виховної роботи .  Під час наради т.в.о.начальника відділу освіти Шарандак Н.А. та методистом районного методичного кабінету Михайліною І.В.   піднято  питання недопущення та попередження  негативних явищ у дитячому середовищі. Особлива увага учасників наради  була зосереджена  на небезпеці та ризиках з якими діти  можуть зіткнутися в мережі Інтернет.  Надано методичні рекомендації педагогам щодо роботи  з батьками відносно  створення  безпечного середовища для  дітей у  Інтернеті.

Основна увага присутніх акцентувалася на особливостях проведення державної підсумкової атестації учнів  у 2016-2017 навчальному році Про   орієнтовні вимоги до проведення  державної підсумкової атестації учнів   у 2016/2017 навчальному році  розповіла завідуюча райметодкабінетом Жерновська І.В.. Детально опрацьовано лист Міністерства освіти і науки України від 13.03.2017 № 1/9-149  «Про проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах  у 2016/2017 навчальному році». Обговорено питання   відбору підручників для учнів 9 класів,  доступ до яких буде відкрито на репозитарії з 20.03.2017 року.

Про підвищення кваліфікації педагогічних працівників  на базі Одеського обласного інституту удосконалення вчителів,  особливості атестації вчителів повідомила  методист  з кадрових питань Чорна М.П.

З метою активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи серед працівників закладів освіти району, впровадження фізичної культури в повсякденне життя   28-29 березня 2017 року  буде   проведено  районну спартакіаду серед працівників загальноосвітніх та  дошкільних навчальних закладів району  Про особливості проведення    доповіла   голова Миколаївської РО Профспілки працівників освіти і науки України   Щербина Л.Д.

 Про організацію та проведення районного етапу  Всеукраїнської  дитячо-юнацької  військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)  розповіла присутнім директор будинку дитячої та юнацької творчості Купченко А.В.

Переглядів: 308 | Додав: ksena1807 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar