Головна » 2017 » Січень » 20 » нарада заступників директорів з НВР
15:15
нарада заступників директорів з НВР

20 січня 2017 року відбулася нарада для заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району. Було розглянуто   питання     участі учнів   у обласному етапі учнівських олімпіад з базових дисциплін, конкурсах,  організації  навчально-методичної роботи в закладах освіти   щодо підготовки учнів до ЗНО,   участі  освітян в   методичних заходах району . Обговорено низку новацій, що пропонує Міністерство освіти і науки України в проекті типового навчального плану для 10-11 класів.  

Головний спеціаліст відділу освіти Миколаївської райдержадміністрації  Шарандак Н.А.  розповіла про особливості   проведення  та реєстрації     випускників шкіл  на ЗНО-2017 року .

Одним із питань наради було    проведення державної підсумкової атестації у 2016/2017 навчальному році.  З нормативно-правовою базою присутніх ознайомила завідуюча райметодкабінету  Жерновська І.В.,  заступники директорів обговорили практичні дії закладів щодо підготовки до ДПА.

Про результативність курсової підготовки педпрацівників у 2016 та організація її у 2017 році  доповіла методист районного методичного кабінету Чорна М.П..  Обговорено    особливості  проходження очно-дистанційних курсів  перепідготовки при Одеському обласному інституті удосконалення вчителів.

Спеціаліст з охорони праці відділу освіти Щербина Л.Д. наголосила на дотриманні безпеки життєдіяльності учасників навчально-виховного процесу  у закладах освіти Миколаївського району.

Методисти РМК надали рекомендації щодо оформлення   наказів , проведення інноваційної діяльності, виховної та методичної роботи.  

         Жерновська І.В., завідуюча РМК            

Переглядів: 259 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar