Головна » 2015 » Листопад » 28 » Олексіївський НВК
23:46
Олексіївський НВК

     З 23 по 27 листопада 2015 року в Олексіївському НВК проведено тиждень знань безпеки життєдіяльності.

      У дошкільному підрозділі Олексіївського НВК вихователі Полякова Л.М. та Косован І.М. провели: заняття "Прогулянка до зупинки пасажирського транспорту", "Про що розповідають сигнали світлофора","Поводься безпечно"., бесіди "Небезпечні іграшки", "Професія пожежник", "Вогонь добрий – вогонь злий".

      Діти подивилися виступ лялькового театру "Хай дитина знає кожна – жартувать з вогнем не можна!".

     Серед учнів початкових класів відбувся конкурс малюнків "Моя дорога дорога до школи" та "Завжди будь обережним з вогнем". У 1-4 класах класні керівники  провели  години спілкування на тему: "Що таке вибухонебезпечні предмети", "Як і де знаходять вибухонебезпечні предмети", "Правила поведінки учнів у разі знаходження вибухонебезпечних предметів", а з учнями 5-7 класів  -  практичні заняття "Оцінка ступеня пожежної безпеки у вашому будинку" та "Визначення небезпечних зон у місцях проживання".

   Учні 10 класу Лиса Дар’я, Герасименко Андрій, Васильєв Дмитро підготували практичне заняття для учнів 5-7 класів "Перша допомога при травмах, опіках, отруєннях". Школярі тренувалися у накладанні пов’язок, з’ясовували як надати першу допомогу при травмах, опіках, отруєнні їжею.

            

Переглядів: 544 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar