Головна » 2017 » Січень » 11 » Олексіївський НВК
19:11
Олексіївський НВК

 

Зимові канікули  школярів з Олексіївського НВК

Швидко пролетів грудень місяць. І ось настало довгожданне новорічне свято. Останні навчальні дні, виставлення семестрових оцінок, підготовка до свята. Традиційно прикрашав новорічну красуню 11 клас, адже наступного року вони здаватимуть сесії або працюватимуть. І знову, як і щороку, веселі посмішки, хороший настрій, нові цікаві ролі у Новорічному святі, мелодійні пісні та море позитиву. І віриться, що Новий рік принесе тільки щастя такій дружній сільській шкільній родині.

27-28грудня в Олексіївському НВК відбулися новорічні свята. Всі учні школи та вихованці ДНЗ активно готувалися до свята: виготовляли новорічні іграшки своїми руками, малювали малюнки та плакати, розучували вірші, пісні, новорічні вітання.
    На новорічних ранках всі дітки були активні: водили хороводи, співали, приймали участь у конкурсах. До дітей на свято завітали герої казок Попелюшка , Розбійники, Снігова Королева, Мавка . Всі учні отримали подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки. А ще випускники подарували усім чаруючий вальс.

    Зимові канікули принесуть усім школярам багато цікавого. Варто відзначити, що Олексіївський НВК не закривався на канікули і можна було приходити в школу для відвідування будь-яких секцій або для участі в інтелектуальних і пізнавальних іграх.

    Зимові канікули — це відмінний привід для активного відпочинку. Тому багато учнів приходили до школи грати в теніс, волейбол та шахи, шашки.

Підтримуючи народні традиції, учні старших класів організували вертеп. Ходили з колядою по селі, приносячи радість в кожну оселю.

Учні Олексіївського НВК не тільки відпочивали , колядували ще й допомагали справитися зі сніговими заметами пенсіонерці Мосійчук О. Вони прокопали в заметі доріжки ,відкопали від снігу криницю , занесли до хати  дрова та воду.

В.М.Ковалик, педагог-організатор Олксіївського НВК

Переглядів: 279 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar