Головна » 2017 » Червень » 1 » Олексіївський НВК
13:41
Олексіївський НВК

Літній відпочинок в Олексіївському НВК триває!

Кожен день вихованців розпочинається із ранкової гімнастики, після чого, зарядившись енергією, вони готові до будь-яких випробувань та спортивних змагань.

Життя табору відзначається своїм темпом і різноманітністю. Тут немає часу на тривалу підготовку. Справи організовуємо так, щоб кожен мав можливість спробувати свої сили і в художній самодіяльності. І в спорті, і в творчій праці.

 Кожного дня проводиться як загально табірні так і загонові заходи.

  31 травня в таборі "Сонячна республіка" проведено інтелектуальну гру "Ігри патріотів"

  1 червня з нагоди Дня захисту дітей на вихованців табору чекав приємний сюрприз – спортивно-розважальна програма "Країна чудес – незабутня країна", яку підготувала і провела педагог-організатор Ковалик В.М. разом із вихователями табору.

  Всі діти весело грали в ігри, брали участь у різноманітних конкурсах. Конкурс малюнків на асфальті, "Сонце, літо, я". не залишив нікого байдужим. Всі  діти отримали морозиво.

  В англомовному загоні (кер.Браславська С.М) цікаво пройшов День казки. Діти читали на англійській мові казку "the Fox and the Grane", переглядали мультфільми на англійській мові "Vinnie the Pooh", відгадували загадки.

  Відпочинок в таборі "Сонячна республіка" триває.

 В.М.Ковалик, педагог-організатор Олексіївського НВК

 

 

Переглядів: 235 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar