Головна » 2017 » Червень » 9 » Олексіївський НВК
10:06
Олексіївський НВК

Цікаво в "Сонячній республіці!"

Літні канікули є найбільшими у навчальному році. Літо кожна дитина чекає з нетерпінням, адже це час, коли можна по-справжньому відпочити і не думати про уроки. Пришкільний табір Олексіївського НВК "Сонячна республіка" – це місце, де можна відпочити, змістовно провести час, побувати на різноманітних екскурсіях, взяти участь у цікавих конкурсах, інтелектуальних, спортивних, гумористичних, мистецьких, музичних.

6 червня вихованці табору побували на екскурсії у відділі поліції Миколаївського району. Інспектор з дозвільної системи старший лейтенант поліції Марченко Сергій Володимирович, в цікавій формі ознайомив учнів з роботою поліції.

Весело провели Зелені свята. Проведено виховний захід "Ой, прийшла зелена Трійця", конкурс між загонами "Парад віночків".

Найбільше захоплення викликав в учнів похід в ліс. Програма походу була розроблена ініціативною групою: складений маршрут для 3 загонів, на маршруті сховані "Козацькі скарби", підготовлені спортивні змагання.

"Кухарі" підготували смачний козацький куліш.

06.06 в англомовному таборі відбувався День здоров’я. вихованці табору разом з керівником та вихователями розучували ігри на англійській мові, розв’язували кросворди на різну тематику, складали пазли.

07червня  "Сонячні промінчики" святкували День культури. Таборівці  переглядали мультфільми, вивчали різні скоромовки, пісні на різну тематику. Відбулася гра-змагання знавців англійської мови на тему :"Do you Know Great Britain?".

08 червня вихованці загону "The Sun Rays" розучували пісні, вірші про природу  на англійській мові. Була проведена виставка малюнків "Малюю природу свого краю".

            В.М.Ковалик, педагог-організатор Олексіївського НВК

Переглядів: 245 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar