Головна » 2015 » Серпень » 29 » Педагогічна конференція
20:34
Педагогічна конференція

Педагогічна конференція 

       28 серпня 2015 року у Миколаївському районному будинку культури  пройшла конференція педагогічних працівників району.

        На заході були присутні  т.в.о. голови  райдержадміністрації Ю.В.Топчій, голова Миколаївської районної ради О.В. Молчанов, заступник  голови Миколаївської  районної ради В.Л. Купченко, начальник Миколаївської ОДПІ ГУ ДФС в Одеській області Л.М. Старник.

       На початку конференції  т.в.о. голови  райдержадміністрації Ю.В.Топчій та  заступник  голови Миколаївської  районної ради В.Л. Купченко привітали педагогів району з початком нового навчального року та побажали творчих успіхів і талановитих учнів.

          Далі конференція продовжилась звітною інформацією  начальника відділу освіти Миколаївської райдержадміністрації Олександра Володимировича  Пашкевича про підсумки розвитку дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти в 2014/2015 навчальному році та  завдання в умовах реформування галузі. Олександр Володимирович наголосив,  що проблем перед освітянською галуззю району стоїть набагато більше, ніж  окреслено , переконаний, що спільними зусиллями освіта району буде набувати нових барв. Інакше не можна – наше надійне майбутнє народжується в якості сьогоднішньої освіти.

         Від імені відділу освіти висловив усім освітянам вдячність за творчу і сумлінну працю.

      – Ми високо вшановуємо ваш духовно-інтелектуальний потенціал, вашу велику і натхненну працю. Сподіваюсь, що набутий вами досвід вирішення освітніх проблем забезпечить успішну практичну реалізацію нових завдань розвитку освіти в районі .

         На закінчення освітянської конференції привітав всіх з початком нового навчального року та побажав всім учасникам навчально-виховного процесу міцного здоров’я, щастя, благополуччя,  миру, творчих здобутків та злагоди в державі!

       Було нагороджено   Грамотами Миколаївської  районної державної адміністрації  кращі дошкільні  колективи за проведення оздоровлення, Грамотами Миколаївської   районної ради   педагогічні працівники та учні, які приймають активну участь у громадському житті району,  Грамотами та Подяками відділу освіти райдержадміністрації кращі загальноосвітні та дошкільні заклади району згідно підготовки їх до нового навчального року.

          Керівництво району привітало 4  молодих педагогів, які влилися у дружну учительську сім’ю  Миколаївського району.

 

 

Переглядів: 392 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar