Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Переселенський НВК
10:12
Переселенський НВК

 Відзначення 25-ї річниці Студентської революції на граніті

                        в Переселенському НВК                        

     В Переселенському НВК 16 жовтня2015 року класний керівник 7 класу Размеріца Т.Ю. провела годину спілкування « 25 річниця Студентської революції на граніті»,на якій   висвітлила причини та особливості перебігу революції.

     Класний керівник 8 класу Корчева О.Д. провела виховну годину     « Революція на граніті – Свято Воскресаючого Духу», під час якої наголосила на внесок української молоді, яка у жовтні 1990 року стала на захист прав, свобод і національних інтересів Українського народу.

     22 жовтня учні 7-8класів зібралися за круглим столом « Борітеся й поборите – вам Бог помогає», метою якого було утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, вшанування патріотизму і мужності української молоді, яка у жовтні 1990 року стала на захист прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів Українського народу. Після повідомлення педагога-організатора учні переглянули відео та фотоматеріали про події 2-17 жовтня 1990 року, коли більше 150 студентів – мітингувальників « кинули»  власне життя і здоров’я на київський холодний граніт. Закінчився круглий стіл обговоренням даних подій учнями та вчителями.

                                  А. Є.Маймескул, педагог-організатор Переселенського НВК

Переглядів: 336 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar