Головна » 2017 » Лютий » 15 » Переселенський НВК
15:17
Переселенський НВК

 Урок мужності в Переселенському НВК

Щорічно 15 лютого український народ віддає глибоку шану усім без винятку солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов’язок у горах Афганістану, пустелях Іраку, при врегулюванні конфлікту в Югославії, Чехії, на Кубі, Північній Кореї, В’єтнамі, на острові Дамаському, мінних полів Лівану та Анголи, джунглів Ліберії та Сьєра-Леоне, етнічних сутичках на Балканах та в інших     «гарячих»  точках світу.

Учні Переселенського НВК не лишилися осторонь цих подій. 10 лютого учні 5 класу та класний керівник Газун Ольга Василівна провели урок мужності            «Згадай їх усіх, замордованих, вбитих, і гідно живи їх життям недожитим». На захід запросили воїнів- афганців: Лялюка Сергія Степановича та Борщенко Петра Васильовича.

Ознайомили всіх присутніх із трагічною сторінкою нашої історії. Розповіли про односельчан, які служили в Афганістані, віддали данину пам'яті полеглим воїнам-афганцям, виховували повагу до учасників бойових дій.

Сергій Степанович виконав авторські пісні про Афганістан.

А.Є.Маймескул, педагог-організатор Переселенського НВК

Переглядів: 279 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar