Головна » 2017 » Березень » 11 » РМО педагогів-організаторів та класних керівників
10:02
РМО педагогів-організаторів та класних керівників

"Життя - це здоров'я!"

10 березня 2017 року в Ісаївському НВК відбулося засідання   районного методичного об’єднання  педагогів-організаторів та класних керівників  на тему: «Організаційні та правові проблеми реалізації ціннісного ставлення особистості до себе та власного здоров’я».

Керівник шкільного методичного об’єднання класних керівників Г.П.Маслянко  розповіла про організацію роботи з дітьми  з формування здорового способу життя, позитивного ставлення до власного здоров’я. О.Б.Кравченко,   класний керівник 9 класу наголосила на тому,що формування у школярів здорового способу життя і стійких здорових звичок є одним із головних завдань  у роботи класного керівника.

Презентацію про формування здорового способу життя в учнів початкових класів показала  класовод 1 класу Яковлєва А.Ю. Класні керівники   Г.А.Дулгер та О.О.Несгодінський  провели з членами РМО анкетування та вправи на тему: «Здоров’я- цінність нашого життя».  Також проведено виховний захід "Життя- це здоров'я!" за участю школярів 1-9 класів.

Підводячи підсумки семінару-практикуму директор Ісаївського НВК Л.В.Журавель зауважила, що формувати культуру здорового способу життя в учнів потрібно як у навчальний так і у позаурочний час.

І.В.Михайліна, методист РМК

 

Переглядів: 314 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar