Головна » 2017 » Січень » 24 » РМО вчителів 2-х класів
23:10
РМО вчителів 2-х класів

Районне методичне об'єднання вчителів 2-х класів

    24 січня 2017 року на базі Миколаївського РМК відбулося  районне методичне об’єднання вчителів 2-х класів на тему «Сучасний урок: вимоги, проблеми, шляхи вдосконалення. Здоров’язберігаюча компетентність сучасного вчителя».

    Семко Ю.М., методист РМК, підготувала огляд нових нормативно-правових документів, наголосила на дотриманні Інструкції щодо заповнення класного журналу для 1-4 класів, орієнтовних вимог до контролю та оцінювання навчальних досягнень учнів початкової школи (додаток до наказу МОН України від 19.08.2016 №1009). До уваги членів РМО представлені відеоролики до оновлених програм початкової школи, розповіді сучасних письменників про їх твори.

    Керівник РМО  вчителів 2-х класів Реконвальд В.Я. поділилася досвідом роботи проведення якісного уроку в умовах здоров’язберігаючої педагогіки в початковій школі.

    Сологуб О.А., вчитель А-Іванівського НВК, розповіла  про мотивацію  як фактор успіху навчальної діяльності молодших школярів.

    Про здоров’язберігаючу компетентність учителя як важливу складову його професійної компетентності підготувала доповідь Іванова А.Б., вчитель Василівського НВК.

   Вчитель Антонюківського НВК Карауш В.А. підняв проблему вербального оцінювання навчальних досягнень учнів у 2 класі.

   На завершення присутнім була представлена презентація Непомящої Л.В., вчителя ПетрівськогоНВК, «Елементи здоров’язберігаючих технологій на уроках в початковій школі».

Семко Ю.М., методист РМК

Переглядів: 281 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar