Головна » 2016 » Грудень » 15 » РМО вчителів фізичної культури
20:51
РМО вчителів фізичної культури

РМО вчителів фізичної культури

     15 грудня 2016 року на базі РМК проведено районне методичне об’єднання вчителів фізичної культури на тему «Індивідуально-диференційований підхід як компонент особистісно-орієнтованого процесу фізичного виховання учнів».

     Вчитель Ульяновського НВК Башкирцев М.В. розповів про диференційований підхід на уроках фізичної культури з урахуванням фізичної підготовленості та здоров’я школярів.

     Лозан Л.П.,  вчитель Н-Петрівського НВК, поділився досвідом  роботи з дітьми, які віднесені до підготовчої та спеціальної медичної групи. Учасники семінару активно обговорили  дане питання.

   Семко Ю.М., методист РМК, підготувала аналіз проведення Всеукраїнського олімпійського уроку та Всеукраїнського олімпійського тижня у  ЗНЗ району та знайомила з листом МОН України  №1/9-542 від 07.10.2016 р. «Щодо застосування державної мови».

    Керівник РМО вчителів фізичної культури Кузьмін В.В. підвів підсумки осіннього етапу районної спартакіади школярів  (легка атлетика, волейбол, настільний теніс). Учасники РМО обговорили проведення спартакіади в  2016-2017 н.р. та участь у змаганнях чемпіонату Одеської області з футболу «Дитяча ліга» І кола сезону 2016-2017 н.р.

    На завершення присутнім була представлена презентація Солойди Р.Ю., вчителя А-Іванівського НВК, «Реалізація концепції національно-патріотичного виховання на уроках фізичної культури».

Семко Ю.М., методист РМК

 

Переглядів: 401 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar