Головна » 2017 » Березень » 1 » РМО вчителів фізичної культури
16:03
РМО вчителів фізичної культури

Семінар-практикум вчителів фізичної культури

     28 лютого 2017 року на базі Амбарівського НВК відбувся семінар-практикум вчителів фізичної культури на тему «Настільний теніс, його роль та завдання в системі фізичного розвитку та виховання учнів».

     Крупельницький  В.В., вчитель А-Іванівської школи-інтернату, ознайомив учасників семінару  з історією розвитку, методикою навчання та основними правилами гри у  настільний теніс. Про виступи провідних спортсменів світу та України з настільного тенісу на Олімпійських іграх в 2016 році розповів Астрахов О.В., вчитель Переселенського НВК.

      Керівник РМО вчителів фізичної культури Кузьмін В.В. підвів підсумки

проведення весняної частини районної спартакіади ЗНЗ та виступу команди школярів Миколаївського району на обласних змаганнях.

       Обговорено  подальшу  участь, проведення районних та обласних змагань «Нащадки козацької слави», «Шкіряний м’яч» (юнаки, дівчата), «Старти надій».

          Балабан М.П., вчитель-методист  Амбарівського НВК провів відкритий урок у 5 класі  на тему «Вироблення навичок гри в настільний теніс» з використанням нестандартного обладнання (тренувальні стінки, «М’яч підвісний», тренажери «М’яч на пружині», «Колесо»). Микола Петрович переконаний, що учні, працюючи на нестандартному обладнанні, швидше і досконаліше опановують техніку гри, позитивно оцінюють свої досягнення, що впливає на їх емоційний стан та стимулює до занять фізичною культурою.

        З даної проблеми «Використання нестандартного обладнання при вивченні настільного тенісу» Балабан М.П. уклав методичний посібник, який отримав позитивну оцінку членів науково-методичної ради районного методичного кабінету та поданий на розгляд засідання вченої ради Одеського інституту удосконалення вчителів на предмет схвалення та використання у роботі вчителями фізичної культури.

       Члени РМО активно обговорили проблеми доцільності вибору модулів та викладання фізичної культури у закладах освіти району.

                                                                                  Семко Ю.М., методист РМК

 

Переглядів: 328 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar