Головна » 2016 » Грудень » 6 » РМО вчителів художньої культури та мистецтва
11:35
РМО вчителів художньої культури та мистецтва

 Семінар вчителів художньої культури та мистецтва

5 грудня 2016 року в районному методичному кабінеті відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів художньої культури та мистецтва на тему: «Мистецтво як відображення сучасного культурологічного світогляду учнів».

Керівник РМО О.Ф.Онуфрієва . провела засідання у вигляду круглого столу. Розповіла про шляхи створення (вирішення) проблемних ситуацій на уроках художньої культури та мистецтва,використовуючи презентацію .

Педагоги розглянули та обговорили актуальні питання впровадження мистецької  педагогіки в систему художньо-естетичної освіти, форми і методи організації процесу з урахуванням індивідуальних особливостей учнів на уроках художньої культури та мистецтва.

Вчитель художньої культури Ісаївського НВК  Г.А.Дулгер  зазначила , що на уроках художньої культури використовує   ІКТ . У вихованців за умови використання зазначених технологій формується позитивне відношення до предмету. Використання інформаційних технологій на уроках художньої культури та мистецтва значно розширюють межі знайомства учнів з мистецької спадщиною.

І.В.Михайліна , методист  РМК

Переглядів: 265 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar