Головна » 2016 » Березень » 18 » РМО вчителів образотворчого мистецтва
12:15
РМО вчителів образотворчого мистецтва

     Семінар вчителів образотворчого мистецтва

    17 березня 2016 року  в районному методичному кабінеті відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів образотворчого мистецтва за темою: «Зображення архітектури на уроках образотворчого мистецтва в 5-7 класах».

   Вчитель образотворчого мистецтва Новопетрівського НВК    О.Ф.Онуфрієва  ще раз нагадала вчителям про види архітектурних споруд в залежності від їх призначення, способу створення та розміру.

   Керівник РМО    Ж.В.Байвер  зупинилася на вивченні даного матеріалу згідно програми , кількості тем у календарно-тематичному плануванні 5-7 класів з поняттям «архітектура». Наголосила на тому, що учням важко зображати на площині тривимірні предмети в перспективі. Продемонструвала виготовлені власноруч таблиці і схеми з даної теми.

   Далі вчителі перейшли до практичної частини засідання. Під керівництвом Жанни Володимирівни вчителі замальовували схеми майбутніх малюнків із зображенням будинків у перспективі. Вона  розказувала і показувала послідовність перспективної побудови будинків, пейзажів з архітектурним мотивом , демонструвала наочність , яку можна використовувати на уроках образотворчого мистецтва.

                                            І.В.Михайліна , методист РМК

Переглядів: 372 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar