Головна » 2015 » Жовтень » 11 » РМО вчителів початкових класів
11:23
РМО вчителів початкових класів

 Семінар -практикум вчителів початкових класів

      8 жовтня 2015 року    радо відкрив двері,  зустрічаючи дорогих гостей -учителів початкових класів, Миколаївський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад»     на теоретично-практичний семінар вчителів 2-х класів. Тема семінару «Особистісно-зорієнтований підхід до вивчення української мови» .  

     Метою  семінару  було ознайомлення   учителів з досвідом впровадження особистісно-орієнтованого підходу при формуванні та розвитку мовленнєвої компетентності учнів початкової школи.   

    Вчителі відвідали урок розвитку зв’язного мовлення на тему «Складання розповіді за сюжетним малюнком. Тема «Осінь» у 2 класі , який провела  вчителька  Чорна Т.В.

     На думку Тетяни Василівни,  одним із головних завдань початкової  школи є прищеплення  учням власного бачення світу, навчити їх мислити, відчувати, усвідомлено і зв’язно викладати свої думки та враження в усній і письмовій формі.

   Також всі присутні відвідали   виховний захід  «Свято осені» , вчитель Цепліцька Н.С..  Надія Станіславівна  наголосила на тому , що на уроках читання, у позакласній роботі під час вивчення текстів чи віршів,  звертає увагу дітей на образні вислови, епітети, порівняння, на ті чи інші слова, за допомогою яких автор точно передав картину, подію, переживання, думку .

    Вчителі розглядали питання щодо типів та структури уроків української мови, розв’язування мовленнєвих задач на уроках . Методист Михайліна І.В., ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями щодо заповнення класного журналу 1-4 класів.

  І.В.Михайліна , методист РМК

 

      

Переглядів: 352 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar