Головна » 2017 » Січень » 17 » РМО вчителів предмету "Захист Вітчизни"
21:02
РМО вчителів предмету "Захист Вітчизни"

Вчаться вчителі - захисники Вітчизни

   17 січня  2017 року на базі РМК проведено районне методичне об’єднання вчителів предмету «Захист Вітчизни» на тему «Підготовка молоді до військової служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях».

   Керівник РМО вчителів предмету «Захист Вітчизни» Косенко В.А. ознайомив присутніх з новинками законодавства про ЗСУ та військову службу.

   Астрахов О.В., вчитель Антонюківського НВК, поділився досвідом роботи з проведення інформаційної роботи щодо престижності військової служби у ЗСУ за контрактом.

    Про методику проведення занять з вогневої підготовки розповів Підопригора В.М, вчитель Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ст.

  Чеченін С.О., вчитель Скосарівського НВК, ознайомив з формами та методикою проведення контролю знань, навичок юнаків з предмету «Захист Вітчизни», порядком оцінювання знань та підготував зразки тестових завдань для тематичного оцінювання теоретичної підготовленості учнів 10-11 класів  з окремих розділів предмета «Захист Вітчизни». 

    Вчитель Левадівського НВК Хлівний М.А. запропонував обговорити проблему роботи з дітьми в конфліктних ситуаціях та постконфліктний період. Учасники семінару активно обговорили дане питання.

    Семко Ю.М., методист РМК,  ознайомила з новими нормативно-правовими документами, корисними посиланнями в мережі Інтернет для вчителів, проектом типового навчального  плану для 10-11 класів, наголосила на значенні національно-патріотичного виховання у ЗНЗ.  До уваги членів РМО представлено відеоролики щодо поводження з вибухонебезпечними предметами.

Семко Ю.М., методист РМК

 

Переглядів: 399 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar