Головна » 2014 » Листопад » 26 » Семінар-практикум педагогів – організаторів та вчителів образотворчого мистецтва в Антонюківському навчально – виховному комплексі
11:46
Семінар-практикум педагогів – організаторів та вчителів образотворчого мистецтва в Антонюківському навчально – виховному комплексі

Семінар-практикум педагогів – організаторів та вчителів образотворчого мистецтва в

Антонюківському навчально-виховному комплексі

 

Вихованню  патріотизму , національної свідомості, громадянської активності учнівської молоді   був присвячений    семінар – практикум для педагогів – організаторів та вчителів образотворчого мистецтва в  Антонюківському НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ЗНЗ»  .

 Присутні не стримували сліз під час   виховного заходу  «За ці хвилини миру ми дякуєм тобі…».

      Педагог - організатор Ющенко В.Г. використала  різні форми та методи для ознайомлення присутніх з трагічними подіями минулого та теперішнього часу в Україні: це і розповідь вчителя історії Гудзенко С.А., і показ відеоматеріалу про Майдан, Небесну Сотню, «Юних ангелів», розповідь колишнього афганця ,вчитела музичного мистецтва Лялюка С.С. та пісні у його виконанні, читання авторських віршів ученицею 7 класу Кравченко Анастасією.

        

Великого значення було надано наочності у вигляді планшетів «Голодомор – 32-33 р.р.», «Майдан», «АТО», стендів «Пам’яті героїв –визволителів», «Юність , обпалена війною…». Все це було об’єднано літературно-музичною композицією за активної участі учнів 9-11 класів.

        

В другій частині семінару присутні мали можливість ознайомитись  із діяльністю учнівського самоврядуння, роботою волонтерських об’єднань «Милосердя» та «Від серця до серця». Презентувала роботу об’єднань учениця 11 класу Грабовенко Інна, використовуючи планшет «Волонтерський рух в Антонюківському НВК» зі світлинами про участь учнів у різних акціях.

 

Продовжував тему патріотичного виховання комбінований урок з образотворчого мистецтва на тему «Діти за мир, за єдину країну». Учні 6-7 класів створювали малюнки, шляхом аплікації виготовляли оберіг у вигляді янгола-охоронця та підписували побажання нашим захисникам з проханням повернутися живими.

Присутні гості теж приєдналися до творчого завдання учнів і намалювали колективну роботу із зображенням великого голуба миру та побажаннями бійцям, що перебувають в зоні АТО, повернутися до своїх родин живими і здоровими.

         По завершенню семінару-практикуму було проведено  обговорення. Напрацьований матеріал у вигляді папок був розданий учасникам семінару. 

 

 

Прудка К.П., заступник директора

з навчально – виховної роботи Антонюківського НВК

Переглядів: 593 | Додав: Vthitel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar