Головна » 2017 » Березень » 3 » Семінар-практикум вчителів 1-х класів
16:22
Семінар-практикум вчителів 1-х класів

Семінар-практикум вчителів 1-х класів на базі

Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ст.

     02  березня 2017 року на базі Стрюківської ЗОШ  І-ІІІ ступенів відбувся семінар-практикум вчителів 1-х класів  з проблеми організації навчально-виховного процесу в початковій школі з використанням здоров’язберігаючих технологій на уроках математики.

     Вчителі початкових класів ознайомилися з методикою організації ігрової діяльності на уроках,  проведенням нестандартних уроків математики,  обговорили прийоми формування усних обчислювальних навичок у молодших школярів.

  З природознавчими цікавинками на уроках математики в початковій школі ознайомила керівник РМО Яковлєва А.Ю.

   На високому науково-методичному рівніз використанням інтерактивної дошки Яремчук М.Д. підготувала і  провела урок-казку  з математики у 1-му класі на тему «Лічба в межах 20. Попереднє і наступне числа. Додавання і віднімання виду 14+1, 17-1. Розвязування задач».

   Члени методобєдання завітали на виховний захід «Прийди, весно, прийди, красна…!»., проведений Наливайко Т.В. разом з учнями  2-3 класів.

   Учасники семінару обговорили ряд актуальних питань та проблем з методики проведення уроків, підсумкової перевірки знань першокласників з мови та математики.

Семко Ю.М., методист РМК

Переглядів: 236 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar