Головна » 2017 » Лютий » 21 » Семінар РМО вчителів трудового навчання та технологій
17:34
Семінар РМО вчителів трудового навчання та технологій

Семінар РМО вчителів трудового навчання та технологій

   21 лютого 2017 року на базі РМК проведено теоретично-практичне засідання районного методичного об'єднання вчителів трудового навчання і технологій на тему «Сучасні освітні технології, спрямовані на постійне оновлення змісту, форм і методів навчання». З доповіддю «Інноваційні підходи при викладанні трудового навчання та технологій. Впровадження в практику роботи сучасних освітніх технологій, спрямованих на постійне оновлення змісту, форм і методів навчання» виступив керівник РМО Березовенко О.Б.

   Про постійне вдосконалення професійної майстерності вчителя трудового навчання розповіла Онуфрієва О.Ф., вчитель Новопетрівського НВК.

  Фенік Ю.М., вчитель Миколаївського НВК наголосила на важливості використання методу проектів як самоосвітньої діяльності учнів в процесі засвоєння ними нової інформації. 

   В ході практичної частини засідання Підопригора В.М., вчитель Стрюківської ЗОШ презентував фрагменти уроків трудового навчання в майстерні з обробки дерева та металу у 9 класі. Власними напрацюваннями поділилась Албул А.І., вчитель Ісаївського НВК, яка показала власне портфоліо вчителя трудового навчання.

   Новак В.В., методист РМК розповіла про ініціативу Міністерства освіти і науки України щодо внесення змін до програм базової школи (5-9 класів). Методист порадила вчителям долучитись до онлайн обговорення навчальних програм на платформі EdEra.  

Новак В.В., методист РМК

Переглядів: 262 | Додав: Вікторія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar