Головна » 2016 » Березень » 10 » Семінар вчителів біології та екології
16:54
Семінар вчителів біології та екології

 

Семінар вчителів біології та екології

       10 березня 2016 року на базі районного методичного кабінету відбувся районний семінар вчителів біології та екології з теми «Дослідницька та проектна діяльність на уроках біології». В ході семінару були обговорені питання організації дослідницької та проектної діяльності в процесі урочної та позаурочної роботи. 

         Директор Будинку дитячої та юнацької творчості Купченко О.В. ознайомила присутніх з планом організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти. Дрон Н.М., вчитель біології та екології Стрюківської ЗОШ поділилася досвідом роботи з підготовки та захисту наукової роботи під час обласного конкурсу в секції МАН.

         Змістовним був виступ вчителя біології Василівського НВК Мироненко О.О., яка виступила з презентацією на тему: «Розвиток творчого потенціалу школярів через науково-дослідну роботу». Левкуша Є.М., вчитель біології Олексіївського НВК розповіла про реалізацію навчального проекту під час уроку. Каленюк О.В. доповіла про стан впровадження Концепції національно-патріотичного виховання на уроках біології та екології в Левадівському НВК. Новак В.В., методист РМК зробила аналіз участі учнів навчальних закладів в олімпіадах, МАН, конкурсах та акціях та ознайомила з вимогами щодо проведення державної підсумкової атестації з біології у 9 класі.

         Учасники семінару обмінялися педагогічними ідеями та виробили методичні рекомендації з використання науково-дослідницьких та проектних технологій в навчально-виховному процесі.

В.В. Новак, методист РМК

Переглядів: 331 | Додав: Вікторія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar