Головна » 2016 » Лютий » 26 » Семінар вчителів фізичної культури
18:48
Семінар вчителів фізичної культури

Районний семінар вчителів фізичної культури в Олексіївському НВК

      26 лютого 2016 року на базі  Олексіївського  НВК відбулося засідання районного методичного об’єднання вчителів фізкультури.

    Тема семінару: "Впровадження Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти у галузі "Фізична культура".

  Ця тема була розкрита в презентації "Фізкультурно-спортивна робота в Олексіївському НВК", з якою ознайомились члени методоб’єднання.

         Також було відвідано та обговорено урок фізичної культури з елементами футболу у 7 класі, який провів вчитель фізичної культури Гоцуляк М.М. На уроці вчитель ознайомив учнів з технікою виконання передачі та зупинки м’яча. Урок сприяв розвитку швидкісно-силових якостей та координаційних здібностей учнів, точності, спритності, зосередженості та врівноваженості.

          У ході семінару вчителі наголосили на реалізації змісту освітньої галузі "Здоров'я і фізична культура", забезпеченню всебічного розвитку здоров’я учнів, підвищення    рівня    фізичної підготовленості, формування і поліпшення основних життєво важливих рухових навичок.

     На завершення семінару вчителі фізкультури показали майстер-клас гри з волейболу та провели дружню зустріч з учнями 10-11 класів Олексівського НВК.

Макрій Л.В., директор Олексіївського НВК

                                                             

Переглядів: 441 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar