Головна » 2017 » Січень » 21 » Семінар вчителів фізики та астрономії
10:52
Семінар вчителів фізики та астрономії

 

Семінар районного методичного об'єднання вчителів фізики та астрономії

        19 січня 2017 року на базі районного методичного кабінету проведено засідання методичного об’єднання вчителів фізики та астрономії на тему «Використання інноваційних освітніх технологій як засіб підвищення професійного рівня педагогів та якості освітнього процесу». 

   Новак В.В., методист РМК виступила із доповіддю «Ключові та предметні компетентності у навчально-виховному процесі. Компетентнісно-діяльнісний урок» та висвітлила ознаки основних освітніх технологій. 

   Шмигановська А.В., керівник РМО розповіла про засоби реалізації особистісно-орієнтованого підходу до навчання і виховання на уроках фізики та астрономії.

   Станкова Г.В., вчитель Стрюківської ЗОШ ознайомила присутніх з організацією диференційованої самостійної навчальної діяльності учнів засобами проектної технології.

   Всі учасники засідання прийняли участь у діловій грі «Використання інноваційних освітніх технологій як засіб підвищення професійного рівня педагогів та якості освітнього процесу». Вчителі наголосили на важливості використання освітніх технологій на уроках фізики та астрономії.

   Новак В.В., методист РМК провела аналіз результатів шкільного та районного етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики та астрономії та ознайомила присутніх з наказом МОН України «Про затвердження Правил пожежної безпеки» щодо безпеки в кабінетах та лабораторіях фізики.

Новак В.В., методист РМК 

Переглядів: 312 | Додав: Вікторія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar