Головна » 2016 » Березень » 23 » Семінар вчителів математики
09:17
Семінар вчителів математики

 

Семінар районного методичного об'єднання

вчителів математики

        22 березня 2016 року на базі районного методичного кабінету відбувся районний семінар вчителів математики з теми: «Тестування як засіб оцінки знань та вмінь учнів на уроках математики».

      Метою семінару було поглиблення знань вчителів про використання у навчальному процесі тестування як одного із форм контролю знань та вмінь учнів та як одного із засобів активізації пізнавального інтересу учнів. Керівник методоб’єднання Литвинова В.О. виступила з доповіддю «Тестова перевірка знань як засіб активізації пізнавального інтересу учнів». Було обговорено питання формування позитивної мотивації навчальної діяльності на уроках математики, підготовки до проведення державної підсумкової атестації учнів та реалізації основних положень Концепції національно-патріотичного виховання на уроках математики.

         Вчитель Ульяновського НВК Велев Ф.Д. показав презентацію з досвіду роботи на тему: «Активізація пізнавальної діяльності учнів на уроках математики». Методист РМК Новак В.В. проаналізувала участь учнів району в конкурсах, олімпіадах, моніторингах та науково-дослідній роботі з математики протягом 2015/2016 навчального року.

         Керівник РМО підвела підсумки роботи семінару та наголосила на необхідності урізноманітнення форм і методів роботи на уроках з метою підвищення їх результативності та ефективності.

В.В. Новак, методист РМК

Переглядів: 346 | Додав: Вікторія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar