Головна » 2017 » Лютий » 20 » Семінар вчителів основ здоров'я
10:58
Семінар вчителів основ здоров'я

 

Семінар РМО вчителів основ здоров'я

  17 лютого 2017 року на базі районного методичного кабінету відбулося засідання методичного обєднання вчителів основ здоровя на тему «Підвищення якості та функціональної спрямованості навчального та виховного процесу при викладанні предмету «Основи здоровя».

   Практичним психологом Миколаївського НВК Маєвською О.Д. проведено заняття з елементами тренінгу для вчителів на тему «Емоційне вигорання педагога». Наприкінці тренінгу кожен педагог отримав памятку «Як уникнути появи синдрому емоційного вигорання».

   Мироненко О.О., вчитель Василівського НВК виступила з доповіддю «Психологічні поради щодо боротьби зі стресом. Використання релаксаційних вправ на уроках основ здоровя».

   Губа В.М., вчитель Петрівського НВК презентувала досвід власної роботи на тему «Формування в учнів свідомого ставлення до свого життя і здоров`я на засадах розвитку життєвих навичок».

   Федорова Н.М., вчитель Стрюківської ЗОШ розповіла про шляхи посилення практичної спрямованості навчання на уроках основ здоров’я.

   Про користь активного відпочинку в класі та вдома з метою формування культури здорового способу життя доповів Левченко Я.В., вчитель Переселенського НВК.

   Вчителі ділилися досвідом роботи та власними творчими доробками. Підсумки засідання підвела керівник РМО Гуйван А.Д., вчитель Новопертівського НВК. 

Новак В.В., методист РМК

Переглядів: 260 | Додав: Вікторія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar