Головна » 2016 » Грудень » 12 » семінар вчителів української мови
16:23
семінар вчителів української мови

 

Моделювання уроку української мови та літератури 

як творчий процес

Організація безперервного фахового розвитку педагогів на основі сучасних професійних стандартів і вимог – один з найважливіших напрямків роботи районного методичного кабінету . З цією метою 12 грудня  2016 року   відбулося   районне  методичне об’єднання вчителів української мови і літератури на тему   «Моделювання уроку української мови та літератури  як творчий процес».

   Досвідом роботи  з зазначеної проблеми поділився вчитель Стюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Боднар В.О.. Про  використання ресурсів мережі Інтернету  у  професійній діяльності вчителя української мови та літератури  розповіла  педагог Олексіївського НВК  Браславська  С.М..

На засіданні розглянуто такі питання: формування читацьких компетентностей  на уроках  мови та літератури;  організація та методика роботи з філологічно обдарованими дітьми; диференціація та індивідуалізація навчання на уроках мови та літератури. Цікавими були виступи-презентації Прийми А.М. ( Левадівський НВК), Велевої В.В. (Ульяновський НВК.), Корнєєвої В.Г.(Переселенський НВК).

За підсумками роботи   прийняті методичні рекомендації.

                               І.В.Жерновська , завідуюча РМК

Переглядів: 282 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar