Головна » 2016 » Червень » 13 » Семінар вихователів ДНЗ
08:44
Семінар вихователів ДНЗ

Семінар-практикум вихователів ДНЗ на базі дошкільного підрозділу  Ісаївського НВК

       10  червня 2016 року на базі дошкільного підрозділу Ісаївського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ» відбувся семінар-практикум  для  вихователів  дошкільних навчальних закладів району  на тему «Формування природничо-екологічної компетентності сучасного дошкільника».

   Соляр Г.М.  разом з педагогічним колективом підготували цікаву презентацію з досвіду роботи Ісаївського НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ».

  У теоретичній частині семінару  Дмитрієнко Т.Д., вихователь Н-Петрівського НВК,  звернула увагу присутніх на засоби і форми ознайомлення дітей з довкіллям.                                                      

   Про пізнання природи шляхом спостереження  як провідного методу екологічної освіти дошкільників  за освітньою лінією «Дитина у природному довкіллі» ґрунтовно розповіла Овчаренко О.Є., вихователь Настасіївського НВК.

      Полякова Л.М, вихователь Олексіївського НВК, познайомила з організацією пошуково-дослідницької роботи з вихованцями у ДНЗ.

     Методист РМК Семко Ю.М. ознайомила учасників семінару з Санітарним регламентом  для дошкільних навчальних закладів  (Лист МОН України від 25.05.2016 № 2/4-14-926-16) , проаналізувала кількість матеріалів, поданих на сайт відділу освіту за 2015-2016 рр.

    Андросюк Л.М., методист  Миколаївського ДНЗ №1 «Сонечко», провела майстер-клас вироблення аплікацій, квітів з трьохшарових серветок. 

       Еколого-музичну розвагу «Бджілка та її друзі» провела Стахова О.М.

                                                                   Семко Ю.М., методист РМК

 

Переглядів: 520 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar