Головна » 2016 » Серпень » 22 » Семінари
15:30
Семінари

 

Інструктивно-методичні наради вчителів і вихователів району

      22-26 серпня 2016 року Миколаївський районний методичний кабінет проводить інструктивно-методичні наради для вчителів району з питань організації навчально-виховного процесу в 2016/2017 навчальному році.

      22 серпня відбулися засідання районних методичних об’єднань вчителів природничого циклу, класних керівників та педагогів-організаторів, вихователів дошкільних навчальних закладів. Вчителі розглянули зміни до навчальних програм та визначили основні напрямки щодо навчання та виховання учнів у новому навчальному році.

      23 серпня проведено засідання РМО для вчителів початкових класів, історії та правознавства, фізики та астрономії, математики, інформатики, шкільних бібліотекарів.

     25 серпня зміни до програм, методичні рекомендації щодо викладання навчальних предметів обговарювалися на засіданнях РМО вчителів іноземної мови, фізичної культури та "Захист Вітчизни", предметів художньо-естетичного напрямку.

        26 серпня зустрілися вчителі української мови та літератури, російської мови та зарубіжної літератури, трудового навчання.

Районний методичний кабінет

Переглядів: 354 | Додав: Вікторія | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar