Головна » 2015 » Листопад » 20 » Шабельницький НВК
10:14
Шабельницький НВК

До Дня Гідності та Свободи

    На виконання  Указу Президента України від 9.11.2015 року № 633/2015 «Про відзначення у 2015 році Дня Гідності та Свободи» в  Шабельницькому навчально-виховному комплексі протягом тижня пройшли ряд заходів.

     В початкових класах проведено  конкурс малюнків «Українець – це на все життя» (вчитель Вікторія Вікторівна Заболотна ), година спілкування «Можна все на світі вибирати, сину, вибрати не можна тільки Батьківщину»  (вчитель Лариса Анатоліївна Каташинська ).

     Класним керівником 9 класу Зоєю Миколаївною Наумук  проведена інформаційна година на тему «Революція Гідності. Як це відбувалося» в 8-11 класах.

Урок мужності у 5-7 класах , присвячений подвигу Героїв Небесної Сотні, провела класний керівник 5 класу  Любов  Миколаївна Уманець . 

    Вчитель української мови та літератури  Світлана Володимирівна Бобришева   серед учнів 5-11 класів , провела конкурс читців поезій, присвячених Героям Небесної Сотні.

      19 листопада 2015 року була проведена  загальношкільна лінійка до дня Гідності та Свободи «Нехай Твоя милість, о Господи, буде над Україною» (педагог-організатор Галина Федорвівна Сушко , заступник директора з навчально-виховної роботи Галина Анатоліївна  Заболотна).

Після загальношкільної лінійки діти переглянули документальний фільм про події Революції Гідності.

          Г.А.Заболотна, заступник директора з навчально-виховної роботи Шабельницького НВК

 

Переглядів: 278 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar