Головна » 2017 » Лютий » 3 » Скосарівський НВК
14:17
Скосарівський НВК

 

 День водно-болотних угідь в Скосарівському НВК

Природа – храм, у якому існує людство, це – спадок від наших батьків, який ми маємо передати своїм дітям. І тільки ціннісне ставлення до природи і сформована на його основі екологічна культура є обов’язковою                        умовою сталого розвитку суспільства, узгодження економічних, екологічних і соціальних чинників розвитку.

Основною метою відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь є підвищення обізнаності людей щодо взаємозалежності між водою і водно-болотними угіддями, забезпечення справедливого розподілу води між різними группами користувачів цих ресурсів.

  З метою відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь та   під девізом: «Водно-болотні угіддя для нашого майбутнього»    у Скосарівському НВК проведено ряд заходів :

- гра «Кому потрібна вода?» (1 клас, класовод Хрущ Г.М.)

- інтегрована цільова прогулянка-екскурсія «Ми збираємось в дорогу, жабеняті в допомогу» ( вихователі ДНЗ  Нігруца Н.В. таШаповалова І.Ю.)

- тематичне заняття «Голос води» (2 клас,класовод  Шевченко О.В.)

- подорож «Краплинки-веселинки» (3 клас, класовод Сторожук Н.К.)

- еколочний брей-ринг «Водно – болотні угіддя України» (7 клас, класний керівник Миронова О.М.)

- усний журнал «Органічний світ водно-болотних угідь України» (6 клас, вчитель біології Ковтун Л.В.)

- круглий стіл «Вода має бути чистою» (9-10класи,  вчитель біології Ковтун Л.В.)

Відзначення Всесвітнього дня водно-болотних угідь у НВК  сприяло формуванню в учнів екологічної культури, компетентностей щодо значення водно-болотних угідь для підтримки біологічного різноманіття, виховуванню у дітей уміння бачити в повсякденному – чудесне, у звичному –надзвичайне своєї рідної природи.

.                      Л.В.  Ковтун, вчитель біології Скосарівського НВК

 

Переглядів: 311 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar