Головна » 2016 » Березень » 4 » Соняшник
11:00
Соняшник

«Соняшник» - це гра 

     3 березня 2016 року  з неабияким захватом показати свої знання пройшла у Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів Всеукраїнська українознавча гра  «Соняшник» - 2016. Учні 2-11 класів  60 хвилин мудрували над питаннями з української мови та літератури, історії, народознавства. А мудрували тому, що пропоновані учасникам гри завдання стосувалися не лише шкільної програми, а виходили за межі нормативного навчального матеріалу.

    У грі були завдання, що вимагали від учнів уміння пов’язати відомості з різних наукових сфер, а також кмітливості й дотепності, нестандартного  мислення. Адже «Соняшник» - це гра  і один з найбільш ефективних шляхів пізнання людиною  самої себе й навколишнього світу.

    В очах дітей світилась зацікавленість до україністики як до надзвичайно захоплюючої складової нашого культурного простору.

  Учням цікаво було розшифровувати ребуси, правильно називати портрети українських письменників, поринати у світ фразеологізмів, граматичних помилок.

    Загалом  учні задоволені. Гра «Соняшник» - 2016  залишила у душах дітей естетичну насолоду та неповторні враження. А після гри учні ділились враженнями  про завдання та світ українознавства:  який він багатий, яскравий, часом таємний та несподіваний.

                                          Заступник директора  з НВР  Стрюківської ЗОШ

                                          І-ІІІ ступенів  Вдовіченко О.М.

Переглядів: 356 | Додав: ksena1807 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar