Головна » 2015 » Червень » 1 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ст
15:42
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ст

Свято дитинства

   День захисту дітей - це день, коли кожна дитина повинна відчувати, що її люблять і піклуються про неї, має почуватися щасливою та соціально захищеною. Дарувати дітям радість – це одна з основних задач колективу Стрюківської ЗШО І-ІІІ ступенів.

  Початком святкування цього дня було літературно-музична композиція «Славимо мир на землі». Підготувала та провела її вчитель початкових класів Бузенко Антоніна Володимирівна. Під час заходу прозвучали вірші та пісні про Україну, рідний край, матусю, доброту. Виконавцями пісень стали вихованці вокального гуртка  « Співаночки» під керівництвом Буцик Тетяни Андріївни. Акомпанувала юним співакам вчитель музики Куліш Алла Іванівна.  Весело та із захватом діти разом з вчителями водили хороводи. Продовженням свята стала черга конкурсів та розваг « Веселий калейдоскоп», який підготувала та провела  Балєва Світлана Дмитрівна.  А вчитель початкових класів Яремчук Мирослава  Дмитрівна  провела конкурс малюнків на асфальті   «Я, Україна і моя родина» .

  У спортивній залі серед учнів 5-10 класів відбулися змагання « Веселі старти». Славнозвісні волейболісти мали змогу показати свої вміння у змаганнях з волейболу. Відповідальним за спортивні розваги був вчитель фізичної культури Бондаренко Олександр Павлович, а  допомагали йому  класні керівники 5-6 класу Бєлова Н.В та Хоминець Г.В.

  Приємним завершенням свята для всіх стало частування дітей солодощами. 

Топал І.М., педагог-організатор

Переглядів: 369 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar