Головна » 2015 » Листопад » 13 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ст.
15:10
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ст.

"Твій друг - безпечний рух"

      Протягом  9-13 жовтня 2015 року у Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ст. проходив Тиждень безпеки дорожнього руху,  ініціатором  якого виступило Міністерство охорони здоров’я України.

        Головна тема заходу 2015 року  –  безпека дітей на дорозі.

     Мета: привернення уваги суспільства до проблеми дитячого травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.

     Класні керівники провели  виховні години, інструктажі, бесіди з техніки безпеки «Правила дорожнього руху і безпечна поведінки на вулицях та дорогах» (9-11 класи), «Правила Дорожнього руху»(1-4 класи), «Безпека на дорозі залежить від кожного» (5-8 класи).

     На базі гуртка  БДЮТ «Школа безпеки» (керівник Підопригора Василь Миколайович) пройшов конкурс на кращого знавця правил дорожнього руху. В змаганнях брали  участь дві команди «Пішоходи» і «Водії». За підсумками змагань виявилося, що всі учасники заходу добре знають правила дорожнього руху, тому перемогла дружба та знання теми.

    Вчитель предмету «Захист Вітчизни» (медико-санітарна підготовка) Делігіоз Тетяна Іванівна разом з учнями 10-11-х класів попрактикувалися в наданні  першої долікарської допомоги.

     Щодня вихователі з супроводу  дітей  під час перевезення шкільним автобусом Вовченко Світлана Володимирівна та Підопригора Василь Миколайович  проводять інструктажі з техніки безпеки.

    Проведення заходів безпеки дорожнього руху не обмежуються встановленим терміном, а проводяться протягом  навчального року.

                     І.М. Топал, педагог-організатор Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ст.

 

Переглядів: 354 | Додав: odessa | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar