Головна » 2015 » Вересень » 2 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
14:29
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Здрастуй, школо!

Швидко літо пролетіло,

Осені прийшла пора.

Перше вересня настало,

Йде до школи дітвора.

   Ось і закінчилося ще одне сповнене веселощів і радості літо.  Якби не впертий календар, то ми б і не повірили в це, адже зелень на деревах ще така свіжа, а небо таке синє і високе.  І лише осінні вечори підтверджують правоту календаря.  А отже, час знову вирушати у захопливу мандрівку дивовижною Країною Знань.

  З хвилюванням та з цікавістю чекають першачки своєї подорожі цією дивовижною країною вперше; для декого – це остання мандрівка, для інших – це ще одна захоплива та дивовижна подорож.

  На свято завітало багато гостей: О.В.Пашкевич , начальник відділу освіти Миколаївської районної державної адміністрації , І.В Єрьомінко , депутат Одеської обласної ради , С.О. Білощук  , представник фонду «Фурсіна» ,  М.Я.Бубнюк  ,  депутат Миколаївської районної ради , В.О. Самойленко  , голова Стрюківської сільської ради , учасники АТО, ветерани педагогічної праці, батьки, громадськість села. З теплими словами та побажаннями творчої наснаги, наполегливості та великого терпіння всім  – і учням, і вчителям виступили гості.  

    На лінійку завітали козаки, які частували першокласників варениками, щоб мудрість з давнини прийшла, подарували страву на науку, щоб всі предмети були в руку.

    В народі кажуть, що гарна прикмета для тих, хто вирушає в дорогу - пройти під райдугою.  Райдуга, дуга раю – це і надія, і дороговказ, це арка, яка веде до щастя.  Той, хто пройде під райдужною аркою, той прямує назустріч щастю.  Але в реальному житті нікому ще не вдавалося це зробити.

   Та сьогодні у цей день чудес перший клас мав змогу дивовижну можливість – увійти у рідну школу через райдужні ворота, ворота щастя!

  Ось так казково та чарівно розпочала свою роботу Стрюківська ЗОШ              І-ІІІ ступенів у новому 2015-2016 навчальному році.

С.Б.Кузьміна , директор Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ст

 

Переглядів: 462 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar