Головна » 2015 » Вересень » 14 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
15:40
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Олімпійський тиждень у Стрюківській школі

    У період з 07 по 11 вересня у Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов  Олімпійський тиждень,впродовж якого  проводилися різні виховні заходи, що сприяли фізичному розвитку та поширенню обізнаності учнів школи про події у світі спорту.

       10 вересня відбувся Олімпійський урок серед учнів 5-6 класів, який підготував та провів вчитель фізичної культури Бондаренко О.П. Під час цього уроку пройшли спортивні змагання між командами «Олімпійці» ( 5клас) та   «Чемпіони» (6 клас), де діти показали себе спритними, швидкими, завзятими. Учні охоче брали участь в різних естафетах: « Побіжи та передай»,  « Циркові кільця», « Стрибунці», « Швидке кільце», передача м’яча над головою, перетягування каната та інші. Непереможними та витривалішими виявилися команда « Чемпіони», які з рахунком 4:3 перемогли команду «Олімпійці». Атмосфера на уроці була доброзичлива та весела, діти не лише наполегливо працювали, а й підтримували кожного члена команди.

     Цікаво та захоплююче 11 вересня відбулася спортивна зустріч  Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Скосарівського  НВК. На спортивному майданчику школи відбулася гра з футболу серед юнаків 5-9 класів. У цьому змаганні перемогла збірна команда Скосарівського НВК, яка завершила футбольний двобій із рахунком 2:0. Команди під чуйним та вмілим керівництвом  тренерів ( Підопригора В.М. – керівник спортивної секції      « Шкіряний м’яч»  Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Шкарепко А.Л. –  вчитель фізичної культури Скосарівського НВК )   показали видовищну гру.     У спортивній залі школи пройшла зустріч з піонерболу серед дівчат 6-8 класів обох шкіл. Напружено йшла боротьба за кожен  бал, який по черзі забивали то одні, то інші. Але перемога дісталася найсильнішим. Ними  виявилася команда дівчат Скосарівського НВК.

    Окремо хочеться сказати про вболівальників  обох шкіл, кожна з яких не залишала команду впродовж усього змагання та, надриваючи свої голоси, викрикували слова підтримки. Дуже важко прийшлося б командам без підтримки.

    Класні керівники провели виховні години, присвячені фізичній культурі та спорту, під час яких вчителі з учнями визначали, яке місце в житті кожного займає спорт.

                      І.М.Топал, педагог- організатор Стрюківської ЗОШІ-ІІІ ступенів

 

Переглядів: 387 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
avatar