Головна » 2015 » Вересень » 21 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
10:40
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Наповніть серце добротою та милосердям

    21 вересня відзначається Міжнародний день миру. Стрюківська ЗОШ              І-ІІІ ступенів не залишилася осторонь  цієї дати. У школі було проведено ряд заходів, присвячених цій події.

    З метою надати більше інформації, випустили інформаційний вісник, в якому діти знайомилися з історією виникнення цієї дати. Шкільний бібліотекар О.В.Вдовіченко організувала книжкову виставку, присвячена миру, милосердю, турботі та доброті. Школярі мали можливість прочитати твори різних письменників та поетів.

    Вчителі початкових класів Т.А.Буцик та Т.В.Наливайко організували та провели конкурс малюнків на асфальті для дітей 1-х класів « Ми за мир!». Під час конкурсу діти з радістю та захопленням малювали «світ без війни», символи миру ( голубів, яскраве сонечко, веселих дітей) та своє уявлення про «мир».

     В актовій залі школи для учнів 7-8 та 11 класів відбувся виховний захід « Наповніть серце добротою та милосердям»,  у ході якого ведучі             ( Михайлюк К. та Сторожук А.) розповідали про милосердя та доброту.       Беля Р., Воробйова І., Дубінець В., Фабрика К., Шаманська С., Парталоха А., Захаров Є. виразно та емоційно декламували вірші про милосердя, доброту, співчуття, людяність, щедрість. Під час заходу використовувалися відеоматеріали « Милосердя», « Казочка про добро». Разом з педагогом - організатором    всі учасники виховного заходу виготовляли символ миру –  паперового голуба, який по закінченню свята могли подарувати своїм близьким та знайомим, поділившись з ними часточкою миру та доброти.

   Класні керівники провели виховні години до Дня миру. Члени волонтерських загонів теж не залишилися осторонь та відвідували своїх «підопічних», надаючи їм різного виду допомогу.

    Так всі заходи в комплексі не залишили байдужою ні вчителів, ні школярів, пробуджуючи в серцях кожного почуття доброти, співчуття, людяності та милосердя.

   І.М.Топал, педагог-організатор Стрюківської ЗОШІ -ІІІ ст

Переглядів: 466 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar