Головна » 2015 » Вересень » 22 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
10:47
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Велич народного подвигу

          День партизанської слави відзначають щорічно 22 вересня для вшанування подвигу партизанів та підпільників у період Великої Вітчизняної війни. 
         Ми не повинні забувати про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування, відстояли право людей на свободу, врятували нашу країну та світ від нацизму.

          22 вересня відбулася загальношкільна лінійка, присвячена пам’яті учасників партизанського руху, яку  підготував вчитель історії Демченко Ю.В. Допомогли йому в цьому учениці Ломовських Оля ( 9 клас) та Кравченка Анна             ( 7 клас).З метою вшанування пам’яті про них, учні школи взяли участь у покладанні квітів до братської могили героям  Великої Вітчизняної війни на території школи. Класні керівники 5-11 класів провели урок мужності „ Велич народного подвигуˮ. Молодші школярі відвідали виставку літератури               „ Сторінками партизанської слави“, яку підготувала шкільний бібліотекар Вдовіченко О.В. Під час виставки учні з захопленням знайомилися з літературою, присвяченою подіям тих років.

          Впродовж всього тижня не вгавала робота і шкільних волонтерів, які не залишили без уваги ветеранів та дітей війни. Не забули доглянути за братськими  могилами та обеліском Слави.

       Заходи, присвячені колишнім підпільникам і партизанам, захисникам і визволителям рідної землі – усім, кого ми з гордістю називаємо народними месниками, залишили в серці кожного спогад того часу.

 І.М.Топал, педагог-організатор Стрюківської ЗОШІ-ІІІ ступенів
 

 

Переглядів: 352 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
avatar