Головна » 2015 » Жовтень » 14 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
14:54
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Робота стрюківських учнів-волонтерів

  Волонтерська діяльність –  це добровільна  діяльність учнівської молоді – волонтерів, яка спрямована на надання допомоги особам, котрі перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги, і сприяє самореалізації волонтера.   

   Саме молодь є надійним потенціалом суспільства, який призводить до позитивних зрушень. Найбільш соціально-активною частиною молодіжного середовища є волонтери, зокрема, як носії добрих справ і позитивної інформації.

 Волонтерський рух є невід'ємною складовою роботи учнівського самоврядування  Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

     В школі постійно проводиться робота щодо залучення школярів до посильної допомоги людям похилого віку, інвалідам, ветеранам та учасникам Великої Вітчизняної війни, одиноким непрацездатним громадянам.

  Члени учнівського волонтерського загону , учні 8-10 класів відвідали Ломовських О. С.,Суховерську Л.А.,Спориш Л.М.,Мовчан Л. І.,Касіян Н.О., Куценко Л.Ф.,Зоткіну Н.М.0,Куліш Н.А., Ковальчук К.Н.,Ткаченко Г.М.,Гурских З.М.,Титаренко П.М.,Покровську Г.С..Виконували різну роботу: ходили до аптеки по ліки, в магазин за продуктами, приносили воду, прибирали на подвір’ї,допомагали по господарству .

 І.М.Топал , педагог-організатор Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 381 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar