Головна » 2015 » Жовтень » 26 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
11:22
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

16 днів Революції на граніті

    Сьогодні, коли Україна веде боротьбу за збереження власної незалежності, варто частіше згадувати ті події, які стали початком краху комуністичного режиму та відновлення незалежності у 1991 році.

  На виконання Указу Президента України «Про відзначення 25-ї річниці Студентської революції на граніті»  в Стрюківській  загальноосвітній школі  І-ІІІ ступенів    з метою   вшанування патріотизму і мужності української молоді, яка у жовтні 1990 року стала на захист прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів українського народу були  проведені історико – патріотичні   заходи.

  19 жовтня 2015 року  вчитель історії Демченко Юрій Вікторович  разом з учнями  провів загальношкільну лінійку, на  якій  було  наголошено на тому, що, враховуючи історичне значення Революції на граніті у справі здобуття Україною незалежності, варто більш детально говорити про події  2–17 жовтня 1990 року.  

   Під час проведення засідання історико - краєзнавчого гуртка  Будинку дитячої та юнацької творчості  «Стежина» 21 жовтня 2015 року керівником  Юрієм Демченком   зроблено  екскурс в передісторію    «Студентської революції на граніті», висвітлено хід подій 2-17 жовтня 1990 року.

   23 жовтня 2015року     учні  старших класів  переглянули та обговорили документальний фільм     «16 днів Революції на граніті» . 

   Шкільним бібліотекарем  Вдовіченко Ольгою Вікторівною організовано   виставку  світлин та статей    «Акції протесту 90-го. Мета і методи боротьби».

 

                          С.Б.Кузьміна, директор Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 339 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar