Головна » 2015 » Листопад » 9 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
17:20
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 Осінні  канікули

  Прийшла довгоочікувана пора осінніх канікул до Стрюківської ЗОШ  І-ІІІ ступенів,  та не змогли учні надовго залишити стіни рідної школи. Щодня приходили на гуртки, вчителі проводили різноманітні заходи.

   Практичний психолог Балєва Світлана Дмитрівна  підготувала  заняття з елементами тренінгу для учнів 8 класу «Наше життя і майбутнє». Мета цього  заходу - підвищення здатності учнів  позитивно  ставитися до себе та життя.

   Спортивне життя взагалі не вгавало ні на день. Щодня відбувалися тренування з настільного тенісу серед учнів 5-11 класів. На завершення 5 листопада вчителем фізичної культури Бондаренком Олександром Павловичем  було проведено змагання  серед учнів 8-11 класів. В ході гри були виявлені переможці. І місце посів Томаченко Руслан (11 клас), ІІ місце – Біюк Василь (10 клас), ІІІ місце – Галушка Микола (10 клас). Всі учні отримали велике задоволення від гри.

   Багато відбулося різних вікторин, змагань, брейн-рингів, бесід, відвертих розмов. Серед учнів 7 класів вчитель зарубіжної літератури Коваленко Ніна Миколаївна  провела конкурс на кращого знавця казок. Діти з захоплення відгадували загадки, розв’язували кросворди, складали слова та вирази. Кращими знавцями казок виявилися Ненова Еріка та Карапетян Едуард . Переможців було нагороджено заохочувальними призами.

  Брали участь вихованці нашої школи і в  ІІ етапі (районному) Всеукраїнських учнівських олімпіад , які відбулися в А-Іванівському НВК.

 Для учнів Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів осінні канікули минули весело та  корисно.

              І.М. Топал, педагог - організатор Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 311 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar