Головна » 2015 » Листопад » 20 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
16:54
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

               Спілкування з батьками

       в Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів
 

   20 листопада 2015 року в Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулися загальношкільні батьківські збори «Взаєморозуміння та взаємоповага. Шляхи виходу з конфлікту».«ЗНО – 2016. ДПА - 2016 ». Форма проведення: година спілкування з елементами тренінгу.

   Розпочала бесіду директор школи Кузьміна Світлана Борисівна, яка повідомила план роботи зустрічі. Перша  частина присвячена  темі відносин  в родині «Взаєморозуміння та взаємоповага. Шляхи виходу з конфлікту». Підготували та провели практичний психолог Балєва Світлана Дмитрівна, педагог-організатор Топал Ірина Михайлівна разом з учнями 8 класу. Соціальний педагог Демченко Юрій Вікторович  підготував доповідь для батьків на тему: «Дитяча агресивність і запобігання її виявам.  Відповідальність неповнолітніх та їх батьків за протиправні вчинки».

    Захід  пройшов цікаво та різноманітно:  вокальна група БДЮТ  «Червона калина»  (під керівництвом Куліш Алли Іванівни) виконали пісню «Батько і мати», драматичний гурток БДЮТ «Натхнення» (керівник Коваленко Ніна Миколаївна) підготували виступ, в якому продемонстрували  відносини поколінь, учні зачитували листи, в яких зверталися  до батьків з порадами щодо спілкування дорослих та дітей.

   Друга частина присвячена  ЗНО – 2016 та ДПА - 2016   для 9 та 11 класів, яку провів заступник директора з НВР Вдовіченко Олександр Миколайович. Батькам була продемонстрована презентація  «Пробне ЗНО – 2016 » від Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти та надана Інструкція щодо реєстрації випускників  для участі у пробному ЗНО. В ході спілкування адміністрація школи відповідала на питання батьків.

   Година спілкування супроводжувалася використанням мультимедійної дошки. Свої сподівання та очікування батьки виразили за допомогою «Дерева очікування», на яке кріпили «осіннє листя» зі своїми побажаннями, пропозиціями. Батьки, діти  та вчителі залишилися задоволені спілкуванням.

                                                                 

              С.Д.Балєва, практичний психолог  Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 357 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar