Головна » 2015 » Листопад » 21 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
14:40
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

                                                   Відзначення Дня  Гідності і Свободи

в Стрюківській  ЗОШ І-ІІІ ступенів 

  З метою виховання в учнів ідеалів свободи і демократії, отримання об'єктивної інформації про доленосні події в Україні на початку ХХІ століття, а також  вшанування громадянян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору,  в Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено ряд заходів до нової знаменної   дати в історії України – Дня Гідності та Свободи.

  Вчитель історії Юрій Вікторович Демченко 19 листопада 2015 року підготував для перегляду учням 9 - 11 класів фільм-презентацію «Україна - територія гідності та свободи». Під час заходу було вшановано пам'ять «Небесної сотні». Учні висловлювали своє бачення європейського вибору України та захоплювались мужністю героїв Майдану.

   Класні керівники провели години спілкування  та уроки мужності на теми: «Єдність народу – запорука благополуччя і добробуту держави» (9-11 класи), «Свобода України – що це?»(5–8класи), «Усе моє, що зветься Україна» (1-4 класи).

   На засіданні гуртка БДЮТ МАН «Літературна творчість» 21 листопада 2015 року учні вивчали елементи теорії літератури та писали творчу роботу – нарис «Портрет мого сучасника», приурочену до  Дня Гідності і Свободи.

  Серед учнів 5-9 класів  пройшов конкурс малюнків на тему: «Що я бажаю для своєї Батьківщини».

 Також відбулася загальношкільна лінійка  присвячена Дню Гідності і Свободи. Підготувала та провела лінійку педагог-організатор Ірина Михайлівна Топал разом з учнями 8-9 класів. В ході заходу було вшановано хвилиною мовчання пам’ять Героїв Майдану і воїнів-захисників України, які загинули за світле майбутнє України.

  Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб!                                                              І.М. Топал, педагог – організатор Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Переглядів: 328 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar