Головна » 2015 » Грудень » 1 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
01:16
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Не дай СНІДу шанс 

   У всьому світі цього дня говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе глобальна епідемія. Можна згадувати і оплакувати тих, хто вже помер або смертельно хворий, можна говорити про масштаби трагедії і про те, що лише чума ХХ, а тепер вже і ХХI століття загрожує існуванню людства…

  Символом боротьби зі СНІДом є червона стрічка, жодна акція в цій області не обходиться зараз без неї. Ця стрічка як символ розуміння СНІДУ була задумана весною 1991 року.

  В Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів 1-2-го грудня в рамках проведення Міжнародного дня боротьби зі СНІДом було проведено ряд заходів. З метою забезпечення учнів інформацією про ВІЛ/СНІД, формування розуміння того, що тільки здоровий спосіб життя, їх поведінка та вчинки є гарантом запобігання ризику для учнів 8-11 класів проведено конференцію «Зупинимо СНД разом!» та продемонстровано презентацію «Епідемія ВІЛ/СНІДу в Україні і світі». Підготувала та провела конференцію класний керівник Федорова Наталія Миколаївна разом з учнями 10-х класів. Після завершення конференції для учнів було проведено вікторину «Обізнаність про шляхи передачі СНІДу», під час якої діти показали свої знання.

  Бесіди з учнями 5-7 класів на тему «Загальні відомості про СНІД» провели класні керівники на виховних годинах.

  Виготовлена стендова інформація «Попередження ВІЛ-інфекції та СНІДу»,  організована виставка буклетів та книг «Не дай СНІДу шанс», яку підготувала шкільний бібліотекар Вдовіченко Ольга Вікторівна. 

  Після надто важкої, а простіше, жахливої інформації, яку ми почули, просто неможливо не вибрати життя. Нехай усе жахливе, що сталося з іншими, обійде нас, залишиться далеко-далеко. Нехай кожна людина до кінця усвідомить усю небезпеку, яку несе СНІД, і зробить усе можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної інфекції, бо СНІД може увійти практично в кожен дім, кожну сім’ю.

                І.М.Топал ,педагог – організатор  та    учні - члени Міністерства корисних справ Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 343 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar