Головна » 2015 » Грудень » 7 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
10:03
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Збройні Сили України – слава, гордість, міць країни!

   День Збройних Сил України — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Ніколи не забути нам героїчних подвигів наших прадідів в ім’я України, їх щирої любові до рідної землі та безмежної відданості своїй Батьківщині. Свято, що увібрало в себе славні традиції предків, великі звитяги козацтва та наших батьків і дідів.

  З метою сприяння патріотичному вихованню учнівської молоді; спонукання особистості до осмислення себе як частинки великого українського народу; пробудження національної самосвідомості; вихованню патріотичних почуттів до рідної землі, дружби та взаємоповагу один до одного, взаєморозуміння у Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов захід, присвячений Дню Збройних Сил України. Підготувала та провела його разом з учнями 5-9 класів вчитель математики Слободенюк Тетяна Анатоліївна. На свято були запрошені учасники АТО – Касін Мирослав Володимирович  та Демченко Юрій Вікторович. Вони побажали дітям не знати війни, миру та спокою в родинах.  

  В  ході заходу був зроблений екскурс в історію становлення української армії:  згадано і славних січовиків-полководців, героїв Другої світової війни, афганської війни та бойових дій у зоні АТО. Учні 5 класу у супроводі музичного керівника Куліш Алли Іванівни виконували  козацькі  пісні та пісні повоєнних років.

  У Конституції України сказано, що служба в Збройних Силах України, захист Вітчизни, її незалежності та територіальної цілісності – почесний обов’язок кожного молодого громадянина. І ми віримо, що наші хлопці і юнаки з честю виконуватимуть свій обов’язок перед Батьківщиною, і що наше українське небо буде мирним і безхмарним!

Слава Україні! Героям Слава!

          І.М. Топал, педагог – організатор  Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Переглядів: 351 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar