Головна » 2015 » Грудень » 13 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
18:03
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Права людини

   До Всеукраїнського тижня права та з метою виховання у дітей поваги до закону і прав людини   в Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено ряд   заходів.

  Так,  практичним психологом  Балєвою Світланою Дмитрівною  організована  тематична  лінійка  для  учнів 5-11 класів на тему: «Абетка прав дитини», педагогом- організатором  Топал  Іриною Михайлівною  оформлено  виставку малюнків «Я і мої права». Бібліотекар  Вдовіченко Ольга Вікторівна  підготувала   тематичну  виставку книг та періодичних видань про права людини    «Всеукраїнський тиждень права» та  провела  бібліотечний урок з учнями 5-го класу «Твої права».

  Класними керівниками 3,4 класів  Яремчук  Мирославою  Дмитрівною та Бузенко Антоніною Володимирівною  проведено захід  з правового виховання: «Конвенція ООН про права дитини».

  10 грудня 2015 року з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини Наливайком Сергієм Борисовичем , вчителем історії та правознавства, для учнів 8-11-х класів  проведено  Всеукраїнський урок:         «Права людини»    .

 Підсумком Всеукраїнського тижня права в школі став підготовлений та проведений  соціальним педагогом Демченком Юрієм Вікторовичем  захід                з правового виховання для учнів 5-11 класів: «Закон обов’язковий  для всіх».  На ньому було висвітлено норми поведінки учнів, зазначено їх права та обов’язки, а також задля недопущення та профілактики злочинів, правопорушень серед неповнолітніх було продемонстровано фільм «Діти за гратами».


             Ю.В. Демченко, соціальний педагог Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

Переглядів: 339 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar