Головна » 2016 » Березень » 31 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
11:16
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

В огні була Вкраїнонька  моя

   Ми не маємо права забувати, що історія України і нашого Миколаївського району – не лише хроніка творення держави і боротьби за її існування, а й мільйонноіменний некрополь, де спочивають вічним сном сини і доньки нашого народу, які заради Батьківщини віддали найдорожче – своє життя.

  З нагоди відзначення 72 річниці визволення Миколаївського району від німецько-фашистських загарбників  30 березня в Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася загальношкільна лінійка . Підготував та провів захід                             «… В огні була Вкраїнонька  моя…» вчитель історії  Наливайко Сергій Борисович з учнями 9 класу. У своєму виступі школярі розповіли про історію визволення району та людей, які стали героями на багато поколінь.

 Вшанували пам’ять про загиблих хвилиною мовчання.

  На знак вдячності та шани учні 11 класу поклали квіти до братської могили та Обеліску Слави.

  Нам, майбутнім поколінням, спадкоємцям слави героїв Другої світової війни , Перемога вручила найцінніше – науку любити життя і Батьківщину, перемагати ворогів. На наші плечі лягає тягар відповідальності за спокійний і вільний завтрашній день України. І важливо, щоб ми несли цю ношу гідно.

Топал І.М., педагог-організатор Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переглядів: 298 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar