Головна » 2016 » Травень » 13 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
09:28
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Твій друг – безпечний рух

  В рамках проведення Тижня безпеки життєдіяльності та Тижня безпеки дорожнього руху в Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів триває проведення комплексу заходів щодо підвищення поінформованості учасників навчального процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму, попередження небезпечної поведінки на вулицях і дорогах, неухильне використання шоломів та ременів безпеки при користуванні транспортними засобами у якості пасажира, дотримання швидкісного режиму та правил дорожнього руху.

 12 травня 2016 року  в школі проведено практичне заняття під девізом «Твій друг – безпечний рух».

 Підопригора В.М., вчитель технологій, курсу  «Захист Вітчизни» та керівник гуртка  від БДЮТ «Школа безпеки» разом з Жуковським А. П., керівником гурткової роботи  підготували майданчик з дорожньою розміткою та дорожніми знаками. 

 Проводив  практичні заняття  Підопригора Василь Миколайович. Учні  із зацікавленням вивчали правила дорожнього руху, вчилися їздити на велосипеді по дорозі, повертати на перехресті.  

Діти  залишилися приємно вражені  від  отриманих  знань та набутого  досвіду.

                  С.Б.Кузьміна директор Стрюківської  ЗОШ   І-ІІІ  ступенів

 

Переглядів: 428 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar