Головна » 2016 » Травень » 17 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
08:54
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

До Дня пам’яті жертв політичних репресій 

  З 13 по 16 травня 2016 року  в  Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів проводилися заходи щодо відзначення Дня пам’яті жертв політичних репресій.

Вчитель історії Наливайко Сергій Борисович провів інформаційні години «Масові політичні репресії 1937-1938 років  - одна з найвеличніших трагедій українського народу  в ХХ столітті», на яких розповідав про  важкі часи для українського народу.

Класні керівники провели години спілкування на тему «Крила свободи» та конкурс малюнків «Наша незалежність».

12 травня учні 8-11 класів переглянули  відео «Люди Свободи» з подальшим його обговоренням, яке  провели вчителі історії Демченко Юрій Вікторович та Наливайко Сергій Борисович.

13 травня відбулася загальношкільна лінійка, присвячена відзначенню Дня пам’яті жертв політичних репресій, під час якої Юрій Вікторович Демченко коротко ознайомив із цією трагічною датою в історії нашого народу та вшанували пам’ять про загиблих у ці роки хвилиною мовчання.

Шкільний бібліотекар Вдовіченко Ольга Вікторівна підготувала виставку літератури на тему «Українські письменники, які зазнали політичних репресій» та провела для бажаючих інформаційну хвилинку, щодо лихої долі цих людей.

15 травня в День вшанування пам’яті жертв політичних репресій було приспущено Державний  Прапор України на будівлі навчального закладу.

                                         І.М.Топал, педагог – організатор

                                      Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів 

Переглядів: 343 | Додав: ілька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar