Головна » 2016 » Травень » 25 » Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
18:46
Стрюківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Прощавай, Букварику!

Свято Букваря – особливе для кожного першокласника. Саме в цей день діти засвідчують, що вивчили всі літери української абетки. Цей крок – перша сходинка на шляху до їхнього навчального Олімпу.

Свято Букваря – це тривале підготування і наполеглива праця, хвилювання перед виступом і водночас невимовна радість маленьких школярів…

25 травня 2016 року в Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося таке свято під керівництвом класних керівників 1-х класів Буцик Т.А. та Наливайко Т.В.

Під час заходу до першачків «завітали» гості, учні 5-го класу: Букварик – Ілінкуца Віктор, Мудра Сова – Лавренюк Олена та Читанка – Волик Яна, які підготували цікаві завдання для учнів 1 класу. Діти сумлінно готувались.

Учні дуже гарно виступали, подарувавши приємні хвилини присутнім у залі. Учасники заходу розповідали вірші, відгадували загадки, показували цікаві сценки.

Наприкінці свята всі першокласники отримали диплом про закінчення 1 класу. Неможливо було не помітити усмішки та сяючі очі дітей та                            у присутніх батьків.

               І.М.Топал, педагог – організатор   Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів 

Переглядів: 362 | Додав: ілька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar